é l e t r a j z

Gavin Edwards
Tom Hanks szerint a világ

A világ egyik legkellemesebb filmsztárjának biográfiája. Honnan jött, miken ment keresztül, és lett az, aki ma, egy megbízható, kenyérre kenhető, mégis klasszikus filmcsillag. A könyvben megszólalnak pályatársak, barátok, filmes alkotók. Helyet kapnak hétköznapi emberek történetei, akik valahol belebotlottak ebben a "kedves fickóba" és egy életre szóló emlékkel gazdagodtak. Megismerhetjük a színész különcségeit, rögeszméit és siker elveit. Valamint végig bogarászhatjuk az eddigi filmjeit, az érdekesebb háttér-információkkal megfűszerezve.

Ajánlom: Azoknak, akik bírják Tom Hanks-t. És azoknak, akik még nem.


Matthew McConaughey
Zöldlámpa - Brutális finomságok, szépségek, elhasalások. Szerelmeslevél az élethez.

Motivációs könyv, spirituális regény, önéletrajz. Szokatlan kombináció ez a szókimondó, olykor nyersen őszinte, költői nyelvezetű mű. 50 év jegyzeteiből, visszaemlékezéseiből, verseiből, összeálló élettörténet, gondolatmorzsák sokasága, melyek tartalmasak, és közben végtelen szórakoztatóak is. Egyedi hangulatú, különleges hangvételű memoár.

Ajánlom: Azoknak, akik szeretnek filozofálni az élet tanulságairól, és szeretnének a szerző szépfiús imidzsén túli, személyesebb világot is megismerni.