r ó l a m

Köszöntöm a kedves oldalra látogatót!

Kora éveimtől vonzódtam az olyan kreatív dolgok iránt, mint a rajzolás és az írás. Rajongtam a jó történetekért, a képregényekért, a könyvekért és magam is igyekeztem hasonlókat gyártani a saját szórakoztatásomra. Miután felfedeztem a filmek világát, az annyira magával ragadott, hogy egy szabadegyetemen elvégeztem egy forgatókönyvírói kurzust és részt vettem néhány független rövidfilm elkészítésében.

Az önképzés iránti szeretetem és elkötelezettségem a közvetlen értékesítés környezetéből hozom magammal. Itt felfigyeltem rá, hogy érvényesülésünk lényeges eleme az emberekkel való jobb bánásmód kialakítása. Az egyik legfontosabb, amit megtanultam, hogy szükségünk van a folyamatos fejlődésre, az élethosszig tartó tanulásra, és ehhez egy befogadó és nyitott elmére.

A bővülő ismereteimet a nyomdai szolgáltatás területen lévő munkámban is kamatoztattam. Ennek a megrendelők is a haszonélvezői lettek, a velük való kapcsolattartás, ügyfélkezelés, problémamegoldás az egyik erősségem lett. Ahogy hatékonnyá váltam az elektronikus és hivatalos levelezések lebonyolításában is.

2016-ban indítottam el a legyjobbmindhalalig.blog.hu oldalt, ahova a mai napig folyamatosan írok cikkeket. Az elmúlt 5 évben több, mint 460 bejegyzést készítettem, amelyeket 1 milliónál is többen láttak. Ezen posztok közel 80%-át a Blog.hu beválogatta, beválogatja az oldalán kiemelt írások közé. Ez alapján úgy vélem, sikerült fontos témákat értékkel felruházva, színvonalasan érinteni. Idővel a blog cikkeit, tematika alapján rendezve, párhuzamosan itt a laller.eu oldalon is megjelentettem.

Amikor a coaching mellett döntöttem, a fő szándékom az volt, hogy a közel két évtizedes önfejlesztő tanulmányaimnak hivatalos keretet biztosítsak, és mások épülését szolgálhassam. Tanulmányaimhoz azért választottam a Pro Bona - Coaching & Training Centert, mert a személyes látogatás alkalmával közvetlen hangnemet és gondos figyelmet tapasztaltam. Ritka értékes hitvallás az, ahol maga az ember a fontos. Jó döntés volt, nagyszerű oktatóktól tanulhattam, és izgalmas gyakorlati szituációkon keresztül gyarapodhattam. A képzés közben az IAC Hungarian Chapter tagjává váltam.

Továbbra is rendületlen híve vagyok a személyes fejlődésnek. Célom, hogy a lehető legtöbbet hasznosítsak magam is a hétköznapokban az általam megismert és képviselt elvekből, módszerekből, ezzel is jó példát mutatva. Nem törekszem a tökéletesre, mert minden hiba egyben lehetőség arra, hogy legközelebb jobban csináljam. Amennyiben Ön sem a tökélyre hajt, de felelősséget érez önmagáért, és szeretne egy kicsit jobbá válni az élete rendezésében, akkor keressen bizalommal.

Braun Lajos
life és business coach, blogger


Ha szeretne többet megtudni a coaching folyamatáról, akkor itt talál bővebb információkat.